avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie proces verbal amenda radar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie proces verbal amenda radar

Buna ziua!
Unde pot depune contestatia la procesul verbal de constatare ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:34, 3 Februarie 2015
lajudecatoria de unde apartine agentul constatator.
Multumesc frumos!
Am insa o alta dilema... Exista diferente intre contestatie si plangere in instanta? Unde se depun fiecare?
Ultima modificare: Marți, 3 Februarie 2015
georgetavisca, utilizator
Daca impotriva dvs a fost incheiat proces verbal de contraventie,procedura legala prevede ca impotriva acestuia,contravenientul,in termen de 15 zile de la comunicare poate formula plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia

Este o problema de semantica in practica se folosesc atat termenii de contestatie cat si de plangere important este sa rezulte in mod clar ceea ce solicitati,anularea pv de contraventie,exonerarea de la plata amenzii etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate pv nesemnat de contravient sebastiant sebastiant buna ziua, am primit o amenda de la politia comunitara precum ca as depozita moloz din mat de onstr pe domeniu public ceea ce am mentionat la mentiuni ca nu ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda contraventionala ContSters163516 ContSters163516 am primit o amenda de 500 roni pt ca am sunat la 112 scrie ca pot sa o contest in 15 zile la unitatea din care face parte agentul constatator. Faptul ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala, proces verbal comunicat prin afisare ContSters224733 ContSters224733 Buna ziua, Anul trecut in anul 2011 am fost oprit de un agent de politie ca vorbeam la telefon, eu i-am spus ca nu vorbeam la telefon, a intocmit procesul ... (vezi toată discuția)