buna-ziua,
am si eu o intrebare,daca ma puteti ajuta cu un raspuns v-as fi recunoscatoare.
firma unde lucrez de 6 ani de zile tot evita sa imi dea si mie o copie de pe contractul de munca(contract pe care l-am semnat si eu si angajatorul acum cativa ani).acum cca 2 ani a, descoperit ca imi schimbasera salariul pe contract fara sa ma anunte si au redus si orele de munca..am amenintat cu demisia si dupa discutii mi-au facut un contract nou de munca,pe o alta locatie ,o alta filiala a firmei.cu salariul corect,etc.
au mai trecut 2 ani de atunci si mi-a trecut prin cap asa de curiozitate sa cer si eu o dovada ca acel contract a fost inregistrat,etc.toti dau din umeri si ma amana.cred ca iar au facut modificari.si stiu ca asta nu e tocami legal.
de asemenea,am cerut o adeverinta pentru medicul de familie si mi s -a dat una falsa!(dr de familie a zis ca se uita in obrazul meu si nu o trimite mai departe la investigatii...).
vreau sa ii demasc in cazul in care se joaca cu anii mei de munca.
am incercat sa intru pe CNAS portal siui sa vad daca sunt asigurata dar serviciul online nu mai functioneaza pe pagina..stiu ca am primit de la dvs un email in urma cu ceva timp prin care spuneati ca acum putem verifica si online daca suntem angajati legal.a trecut ceva vreme de atunci si nu mai gasesc emailul.
aveti vreo sugestie?
cunoasteti vreo pagina a ITM online unde ma pot verifica?
va multumesc.Corina
REGES am vrut sa spun, va rog sa ma iertati. Daca REGES si REVISAL sunt unul si acelasi lucru, de ce au denumiri diferite -de asemeni rog raspundeti la cele specificate, sunt inca in mare ceata....
MULTUMESC
REGES sau REGIS tot de la registrul salariatilor este prescurtare, de aceea am "gresit"...Insa nu aceasta era intrebarea mea, rog frumos revedeti (SAU HAIDETI SA VA REPET-MA INTERESA DE CE NU E "VOIE" SA SE PREIA DIRECT DIN REVISAL-asa cum cer anumite situatii etc. daca angajatorul tot are parola pentru aceasta -SI SE APELEAZA DOAR LA REGES; e legal sa nu se furnizeze informatia exact cum se solicita ? )
MULTUMESC
Intrebare
maria2777
am cerut o copie dupa contractul individual de munca de la angajator .Intrebare: contractul trebuie sa aiba nr in registrul general de evidenta a salariatilor ... (vezi toată discuția)