Buna ziua.
In urma unei plangeri penale am primit un document "final" intitulat REZOLUTIE.
In continutul documentului apare specificat "un exemplar al prezentei ordononante".
Vreau sa stiu daca "Rezolutie" cu "Ordonanta" au aceleasi conotatii in parcursul procesului penal dintr-un dosar.
De asemnea vreau sa stiu daca intr-o rezolutie la rubrica "dispun" are vreo importanta daca in prima rezolutie procurorul s-a exprimat prin "neinceperea urmariii penale fata de numitii...", iar in a doua rezolutie dupa contestarea primeia si reluarea cercetarilor s-a exprimat prin "clasarea sub aspectul savarsirii de catre numitii.....a infractiunii x"? Acuzatia a ramas aceeasi ca in prima Rezolutie.
Procurorul in urma verificarii documentelor din dosarul penal ,poate dispune redactarea mai multor documente,- iecare cu importanta distincta
Procurorul poate dispune rezolutie care concret inseamna nedeclinarea solutionarii cauzei in favoarea instantei de judecata sau,poate dispune rechizitoriu in baza caruia infractiunile si persoanele care fac obiectul cercetarilor sunt trimise in judecata-spre competenta solutionare
Plangere penala
west
Buna, am o problema pe care nu o inteleg f. bine...
Anul trecut mi s-a facut o plangere la politie de catre o cunostiinta, pe motiv ca aflindu-se la un ... (vezi toată discuția)