avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare masina aflata in custodie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare masina aflata in custodie

Buna seara! Am achizitionat de curand o masina de la o persoana care avea masina in custodie in urma faptului ca masina a fost declarata furata dupa ce a cumparato fiind cumparator de buna credinta.

El putea vinde aceasta masina doar prin contract de vanzare-cumparare ?
ce vina am eu si ce pot face ca sa ii dau masina inapoi?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lau68 , utilizator 09:42, 6 Februarie 2015
Referitor la ultima intrebare a domnului avocat Lacoschi, presupun ca valoarea masinii e pana in 2000 de euro ca pentru tigaile astea se practica in general incredintarea prin comodat,custodie...(nu vreau sa jignesc pe nimeni prin termenul " tigai " )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina furata ! liv.savu liv.savu Buna seara ! Ma confrunt cu o problema foarte delicata si am nevoie de niste sfaturi de la persoane specializate . Am cumparat o masina , care in urma ... (vezi toată discuția)
Cumparator de buna credinta, moped furat, predat la politie adrianomb adrianomb Buna ziua, Am cumparat in 2014 un scuter de la un cetatean roman, am facut contract de vanzare cumparare intre mine si el si i-am dat suma de bani in ... (vezi toată discuția)
Autoturism furat dat in custodie janrush2001 janrush2001 mi s-a furat autoturismul in luna iulie cu toate actele in original.masina de abia o achizitionasem si am reusit doar sa o inregistrez la primarie(singurele ... (vezi toată discuția)