avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am condus si eu ca multi altii dupa ce am consumat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am condus si eu ca multi altii dupa ce am consumat cateva beri

Salut am o problema extrem de grea as dori niste raspunsuri..va rog mult de tot sunt terminat.In 2010 am fost condamnat pt conducere fara permis,nr expirate si alcool.am primit suspendare.In 2012 am fost din nou condamnat pt furt tot prin suspendare am primit 2 ani si 4 luni cu suspendare si 5 ani termen de incercare.Anul trecut am luat permisu iar acum inainte de sarbatori mi-am luat masina pe data de 29.01.2015 am baut cu un coleg de munca ma oprit politia din nou nr expirate si alcool dar acum aveam permis.Am suflat in etilotest 0,69 am refuzat probele de sange nu stiam ca nu tre sa le refuz.mi-au zis domni politisti ca mi-au suspendat permisu pe 6 luni.Ce trebuie sa fac sa-l pot recupera.VA ROG AJUTATI-MA CU UN SFAT MIL ANULEAZA??? IL POT RECUPERA?? CE TRE SA FAC VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: ronaldo24 , utilizator 01:10, 16 Ianuarie 2016
Formulati-va apararea in asa fel incat sa puteti obtine o pedeapsa orientata spre minim.
domnule avocat macar permisul il mai pot recupera vreodata?
Permisul se va anula insa veti avea posibilitatea sa sustineti un examen pentru un nou permis de conducere dupa trecerea a 6 luni de la data executării pedepsei.
Sa inteleg ca va trebui sa ma inscriu din nou la sc de soferi?? sau e vorba de sustinerea examenului de redobandire? Va multumesc enorm de mult
Nu prea inteleg grija permisului in situatia dvs, dar ca informatie, nu veti mai face scoala de soferi pentru redobandire.

Alte discuții în legătură

Astept raspuns - alcoolemie 0.89 in aerul expirat, recuperare permis robert_nebunu robert_nebunu am fost prins cu alcoolemie de 0,89 in aerul expirat si urmeaza sa ma trimita in judecata pot scapa de pedeapsa cu noul cod nu mai am antecedente. Poate sa mi ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat tirist tirist buna ziua.Sunt sofer profesionist, B,C,E din 1998.nu am avut niciodata permisul retinut sau accidente.pe 15 sept am fost prins baut..1,08 in etilotest.as vrea ... (vezi toată discuția)
Permis conducere alcool danilaslo danilaslo buna seara ! in octombrie 2012 am avut un accident de circulatie fara victime omenesti, eram sofer si m\'am izbit intr\'un stalp . Proprietarul gardului unde ... (vezi toată discuția)