avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită amenzi circulatie
Discuție deschisă în Executare silită

amenzi circulatie

Buna seara,am amenzi de circulatie din 2006-2007 neachitate si apar cu ele la primarie .Am auzit ca dupa o anumita perioada ar fi trebuit sa se anuleze sau trebuie sa contest la tribunal ?
Cel mai recent răspuns: DumitruMihai , utilizator 22:57, 3 Februarie 2015
Termenul de prescriere datorii se intrerupe si se reia in cazul in care creditorul intelege in termen sa desfasoare acte si actiuni
Daca dvs va inregistrati cu amenzi neachitate,pe cale de consecinta sumele respective cu dosarele au ajuns la departamentul debite in urmarire
Normal,era ca autoritatea fiscala sa va comunice anual prin impunere prin formularul roz existenta debitului
Daca dvs va asumati responsabilitatea sa nu achitati debitele in evidenta,exista posibilitatea ca la un moment dat autoritatea fiscala sa dispuna procedura de executare silita asupra bunurilor in evidenta dvs
multumesc,o seara placuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi circulatie Fishbv Fishbv se prescriu amenzile de circulatie? (vezi toată discuția)
Taxe sto mai vechi impozite locale valeriandinu valeriandinu Conform noilor proceduri administrative, am purces la inregistrarea in sistemul national electronic de plati. La primirea fisei cu datele de conectare mi s-a ... (vezi toată discuția)
Amenda mariuscoditoiu mariuscoditoiu Buna dimineata,am si eu o amenda de circulatie de vreo 5 ani si as vrea sa stiu daca acestea se mai prescriu dupa o anumita perioada? Multumesc. (vezi toată discuția)