avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Catre cine se formuleaza contestatia la decizia de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Catre cine se formuleaza contestatia la decizia de pensionare?

Vreau sa fac contestatie la decizia de pensionare si nu stiu cui trebuie adresata si cum trebuie formulata.
Va rog sa ma ajutati.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:21, 3 Februarie 2015
Contestatia se face catre Comisia Centrala de Contestatii de la Casa Nationala de Pensii.
In contestatie scrieti e ce nu sunteti multumit de pensie, motivele de fapt si de drept.
Contestația împotriva deciziei de pensie se adresează Casei Naționale de Pensii Publice și se depune la casa de pensii care a emis decizia pe care o contestați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie impotriva deciziei de pensie BiancaTudose BiancaTudose buna ziua! Bunica mea s-a pensionat cu 53 de ani vechime, dintre care o mare parte din ei a lucrat in grupa a II- a de munca. S-a emis decizia in data de ... (vezi toată discuția)
Contestarea deciziei de pensionare Black_Dolphin Black_Dolphin Doresc sa contest decizia de pensionare emisa de Casa Sectoriala de Pensii a MApN, venita ca urmare a cererii mele de acordare a pensiei de invaliditate,din ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privind o contestatie depusa la casa de pensii cotet marieta cotet marieta Asi dori sa stiu cui trebuie sa ma adresez sa aflu starea unei contestatii depusa la casa de pensii [Editat] in data de 07.09.2011?Adresa de ... (vezi toată discuția)