Buna ziua! Sotul meu a lucrat la o societate (ianuarie-aprilie), avand sediul in alt judet ! Acum o luna a aflat ca se desfiinteaza firma si ii da pe toti in somaj! Iar salariu pe ultimele 2 luni nu a primit, de sunat sunam intruna, dar nimic! Saptamana trecuta , am primit acasa de la firma o copie a unei dispozitii, ,,in temeiul art.65(1) din codul muncii pentru restrangerea activitatii inceteaza contractul de munca pe data de 08.04.09” , iar acum suntem in iunie? Altceva nu ne-a trimis si ii sunam si degeaba, numai raspund la telefon si email am trimis! In cazul acesta ce putem face? Putem sa-i dam in judecata, se mai poate recupera salariile restante? Care este procedura? Ne puteti ajuta ? Va multumim!
este ilegal ceau facut saii actionati in judecata la tribunalul de care apartineti mai ales ca instintarea si decizia care trebuia sa o primiti are semnatura dumneavoastra in fals.
In instanta veti castiga si salariile pe ultimele 2 luni (sa aveti dovada prezentei la lucru prin condica de prezenta, sau facturi, chitante etc cu semnatura dumneavoastra)
sa sesizati urgent si ITM-ul pentru a face un control, iar rezultatul va va ajuta in instanta, sau se rezolva fara a mai implica Tribunalul.
Bafta
Depuneti contestatie impotriva deciziei de concediere, in termen de 30 de zile de cand a fost comunicata aceasta si cereti si drepturile salariale neplatite de angajator.
Desfiintare post
Coniconi
Am fost angajata -companie cu 3 angajati si 2 patroni-din luna martie pana in octombrie, iar pe 1 octombrie am fost anuntata ca mi se desfiinteaza postul pe ... (vezi toată discuția)