avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... ma da in judecata!
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

ma da in judecata!

In urma unei petitii adresate institutiei, i-am raspuns petentului, si pentru ca nu i-a convenit ce I s-a comunicat in adresa de raspuns, m-a dat in judecata in nume propriu, nu ca si functionar, de parca ar fi ceva personal. E normal sa ma dea in judecata pe mine in nume propriu, cand eu reprezint institutia, si in baza acestui fapt i-am raspuns la petitie? Pot cere daune morale?
ce ati scris in raspuns? l-ati jignit, ofensat?
Nu nu aveti calitate procesuala pasiva in acest caz.
Nu am jignit.I-am raspuns petitiei din punct de vedere legal si atat.
La termen prezentati-va la instanta si invocati exceptia lipsei calitatii procesuale pasive .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu munca- salarii compensatorii sandel25 sandel25 Ca urmare a reorganizarii institutiei, s-au infiintat 2 noi institutii (in locul celeilalte care s-a desfiintat) care au preluat personalul ! Acestia au ... (vezi toată discuția)
Despre lipsa calitate procesuala pasiva la pensii alexandru1234 alexandru1234 Buna ziua, Intr-o contestatie la decizia de pensionare petent Oficiu de Pensii s-a contestat si hotararea Comisiei Centrale de Contestatii din cadrul Casei ... (vezi toată discuția)
Date de identificare fundy fundy Cf.OG 27 pentru solutionarea petitiilor, petitiile anonime sau cele care nu contin datele de identificare ale petitionarului, se claseaza.Stie cineva ce ... (vezi toată discuția)