avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cerere informatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cerere informatii

Buna ziua, as dori niste informatii legate de cazul meu daca se poate sa ma ajutati.
Concret, in anul 2000, am fost ales ca cenzor in asociatia de proorietari, nou formata. In anul 2008 d-na caserita a disparut cu banii, inclusiv de la alte 3 asociatii..A fost gasita, normal fara bani, asa ca tot blocul a platit restantele esalonat.Asociatia de proprietari a hotarat sa nu o dam in judecata pt a nu plati degeaba, ar fi fost bani aruncati.Am fost sunat de presedintele asoc. de atunci ca d-na a fost condamnata si a facut recurs , noi fiind acuzati de neglijenta in serviciu.
Va rog sa ma lamuriti la ce sa ma astept , carepot fi consecintele
Mentionez, canu am primit nici un ban pt ca am fost cenzor, nu am semnat nimic, practic nici nu am stiut pana in acest moment,
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: victor68 , utilizator 11:30, 5 Februarie 2015
Exact, in perioada 2000-2010, an in care sa ales alta conducere , nu am semnat nimic
Va repet, im 2000 sa alcatuit asoc propr, bloc nou, vecini noi, in spiritul cinva trebuie sa fie
Daca nu ati semnat nimic pot ei sa spuna ca ati fost si presedintele Romaniei, nu au ce sa va faca, stati linistit si sa raspunda cine a semnat, nu cine vor ei...
Era o vorba in '89, "Dovada, vreau dovada...", deci intai DOVADA.
Sper sa aveti dreptate
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul a disparut cu banii asociatiei! Medve82 Medve82 Buna ziua! Inainte de toate va rog sa ascultati \\"povestea\\" noastra: Suntem proprietari intr-un bloc cu 170 garsoniere. Majoritatea locatarilor batrani ... (vezi toată discuția)
Presedinte nou asociatie proprietari - probleme dupa decesul adminstratorului cipex cipex Buna ziua, in urma decesului administratorului/casier al asociatiei de proprietari din care fac parte au aparut urmatoarele situatii: - s-a constatat ca nu ... (vezi toată discuția)
Asociatie locatari - cenzori / verificari contabilitate Maria Neagu Maria Neagu Va rugam un sfat! Ne confruntam cu urmatoarea situatie: Desi Adunarea Generala a proprietarilor unei asociatii de locatari a ales o comisie de cenzori, ... (vezi toată discuția)