avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lipsa Fiscal Auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lipsa Fiscal Auto

In mare parte stiu ce am de facut, dar vreau sa vad si parerea voastra :
Acum un an, am achizitionat un auto contract V-C.

Cum s-au desfasurar lucrurile :
Ma duc, vad masina, ma plimb cu ea , o vreau. Fac contractul, trec numele meu, al lui , dau banii desi a zis ca a 2-a zi imi da fiscalul si plec.

A doua zi pauza fiscal si m-a tot dus cu vorba pana in ziua de azi.

Ce am descoperit intre timp : domnu care mi-a vandut masina(cu studii juridice dupa cum spune el) , a vandut de fapt in numele tatalui(un pensionar amarat) semnand in locul lui.
Cu alte cuvinte direct inselaciune art 244(2) Ncp + fals.

Acuma, ce-i de facut ?
Pot inmatricula masina fara fiscalul ala ?
Am toate convorbirile si mesajele inregistrate prin care ma ameninta "juristul" ca ma trezesc fara masina, ca imi arata el mie, ca mi-o sparge, ca imi fura numerele etc.

Nu m-ar interesa prea tare procesul penal si civil , vreau situatia rezolvata ca am un client la masina.

Am reusit sa dau de taica-su care evident a ramas blocat, dar "juristul" iar m-a amenintat spunandu-mi ca il opreste pe taica-su sa-mi dea certificatul ala.

Sa fie instanta singura varianta ?

Am toate documentele mai putin fiscalul.
Cel mai recent răspuns: Adrian_Gorj , utilizator 20:07, 5 Februarie 2015
Sa va intelegeti cu tatal sa va dea fiscalul de buna voie. Spuneti-i ca ii veti face plangere fiului la politie pentru fals, inselaciune, amenintare... Folositi inregistrarile.
Am o intrebare :

Cum pot afla situatia lui fiscala ?
Macar sa-mi fac o idee de ce nu-mi da fiscalul ala, poate (sigur) are datorii ori e rea vointa.

Pot suna la primarie ? Oare imi zic aia ceva ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare plata daune pentru masina vanduta acum 3 ani Nastis1234 Nastis1234 Buna ziua, in decembrie 2012 am vandut o masina adusa din Germania unui tip. Acum cateva zile m-am trezit cu o scrisoara in care ma ameninta ca ma da in ... (vezi toată discuția)
Auto fara fiscal inselaciune Robert Yvws Robert Yvws In data de 23.06.2020 m-am dus sa vad o masina, m-am vazut cu \"proprietarul\", am testat masina, era destul de ok, m-am decis sa o cumpar desii ma uitasem pe ... (vezi toată discuția)
Plangere penala jaguarxkr jaguarxkr Buna ziua, am incheiat un contract de vanzare cumparare prin care am achizitionat un bun de la o persoana care a folosit numele si calitatea unei alte persoane ... (vezi toată discuția)