In mare parte stiu ce am de facut, dar vreau sa vad si parerea voastra :
Acum un an, am achizitionat un auto contract V-C.
Cum s-au desfasurar lucrurile :
Ma duc, vad masina, ma plimb cu ea , o vreau. Fac contractul, trec numele meu, al lui , dau banii desi a zis ca a 2-a zi imi da fiscalul si plec.
A doua zi pauza fiscal si m-a tot dus cu vorba pana in ziua de azi.
Ce am descoperit intre timp : domnu care mi-a vandut masina(cu studii juridice dupa cum spune el) , a vandut de fapt in numele tatalui(un pensionar amarat) semnand in locul lui.
Cu alte cuvinte direct inselaciune art 244(2) Ncp + fals.
Acuma, ce-i de facut ?
Pot inmatricula masina fara fiscalul ala ?
Am toate convorbirile si mesajele inregistrate prin care ma ameninta "juristul" ca ma trezesc fara masina, ca imi arata el mie, ca mi-o sparge, ca imi fura numerele etc.
Nu m-ar interesa prea tare procesul penal si civil , vreau situatia rezolvata ca am un client la masina.
Am reusit sa dau de taica-su care evident a ramas blocat, dar "juristul" iar m-a amenintat spunandu-mi ca il opreste pe taica-su sa-mi dea certificatul ala.
Sa va intelegeti cu tatal sa va dea fiscalul de buna voie. Spuneti-i ca ii veti face plangere fiului la politie pentru fals, inselaciune, amenintare... Folositi inregistrarile.
Plangere penala
jaguarxkr
Buna ziua, am incheiat un contract de vanzare cumparare prin care am achizitionat un bun de la o persoana care a folosit numele si calitatea unei alte persoane ... (vezi toată discuția)