avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala

Buna ziua, am incheiat un contract de vanzare cumparare prin care am achizitionat un bun de la o persoana care a folosit numele si calitatea unei alte persoane semnand in fals pentru acea persoana contractul de vanzare cumparare. Bunul prezenta defectiuni majore pe care le-am descoperit cand am inceput sa-l utilizez. M-am adresat celui care mi-a vandut bunul in fapt, insa acesta ma trimite la cel al carui nume figureaza in contractul de vanzare cumparare.
Vreau sa fac plangere penala pentru fals si inselaciune.
Intrebarea este: trebuie sa fac o singura plangere unde sa indic ambele infractiuni, respectiv falsul si inselaciunea sau sa fac doua plangeri, una pentru fals si una pentru inselaciune?
Astept cu interes raspunsurile dumneavoastra.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: jaguarxkr , utilizator 15:03, 13 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema masina cumparata CioicaRoberto CioicaRoberto Salutare. Am cumparat un VW Passat de la un tip inmatriculat pe anglia. Iam dat o suma maricica, iar cand am verificat actele, omul sa facut grabit si nu am ... (vezi toată discuția)
Achizitie auto cristyan_c cristyan_c Va salut!problema mea sta in felul urmator:am achizitionat un autoturism in rate in iarna,urma sa facem un act la notar,persoana respectiva m-a amanat,eu am ... (vezi toată discuția)
Lipsa fiscal auto Adrian_Gorj Adrian_Gorj In mare parte stiu ce am de facut, dar vreau sa vad si parerea voastra : Acum un an, am achizitionat un auto contract V-C. Cum s-au desfasurar lucrurile : ... (vezi toată discuția)