avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii sos
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii sos

O institutie publica , in speta Directia SAnitara Veterinara poate fi considerata agent de munca temporar intrucat personalul contractual -medici veterinari oficiali isi desfasoara activitatea profesionala respectind art 88 codul muncii?
concret directia ne a angajat pe perioada determinata (din 2002 si pana in prezent)si ne pune la dispozitia agentilor economici care la rindul lor, in baza unui contract platesc activitatea prestata de noi directiei.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:43, 5 Februarie 2015
D.S.V. nu poate fi considerat agent de munca temporara.

Insa pentru un raspuns mai concludent puneti intrebarea la Inspectia Muncii si/sau Ministerul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un medic veterinar încadrat cu contract de muncã pe perioadã determinatã are calitatea de funcþionar public? wap54 wap54 Un medic veterinar incadrat cu contract de munca pe perioada determinata are calitatea de FUNCTIONAR PUBLIC? Aceasta calitate este determinata de natura ... (vezi toată discuția)
Contract de munca bureac62 bureac62 Contractul de munca temporara este acelasi lucru cu Contractul de munca pe perioada determinata? (vezi toată discuția)
Contract temporar. michael11 michael11 Buna seara.am si eu cateva nelamuriri in legatura cu un contract de munca temporara.Deci,am incheiat la sfarsitul lunii septembrie un contract de munca ... (vezi toată discuția)