avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Din stimulent inapoi in indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Din stimulent inapoi in indemnizatie

Sunteti amabili sa imi spuneti cum pot intra din stimuent inapoi in indemnizatia? ce acte sunt necesare si din ce data fata de incetarea contractului de munca trebuie sa depun dosarul? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:43, 6 Februarie 2015
1. Intrebarea dvs. este legata de aceea din:
www.avocatnet.ro/content/for...

2. Termenul pentru depunerea cererii este de 30 de zile de la data cu care faceti solicitarea.

3. - Daca solicitati stimulentul de insertie trebuie sa depuneti si dovada ca ati reluat activitatea.
- Daca solicitati indemnizatia pentru CCC trebuie sa depuneti dovada ca ati suspendat contractul individual de munca (CIM).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie si intoarcerea la munca maria85maria maria85maria Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti daca am intrat in CCC pe 2 ani, iar acum mi s-a ivit un alt loc de munca sa ma angajez, mai pot beneficia si de indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Revenirea la munca inainte de implinirea celor 2 ani optati pt ccc! denisa25 denisa25 Buna ziua! Am nascut in data de 19 .10.2012. Am optat pentru 2 ani la CCC. Ar trebui sa ma intorc la munca in data de 19 .09.2014.sunt nevoita sa ma ... (vezi toată discuția)
Pot obtine stimulentul de insertie? gabriellafk gabriellafk Buna ziua, sunt in CCC (de doi ani) pana pe 13.05.2014 si am mai multe neclaritati. Tatal copilului va intra in CCC pentru o luna de pe 17.02.14 iar eu ma voi ... (vezi toată discuția)