avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cerere fuziune anulata ca netimbrata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cerere fuziune anulata ca netimbrata

Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea situatie:
Tribunalul mi-a anulat cererea privind fuziunea dintre 2 societati ca netimbrata (am intarziat la sedinta care a durat 10 min si am depus taxa de timbru prin registratura). Am luat legatura cu dna grefier de sedinta care mi-a comunicat ca a primit taxa de timbru dar era mult prea tarziu pentru ca dna judecator se pronuntase deja.
Intrebarea mea este, in cazul in care Curtea de Apel nu imi admite apelul (si este mai mult ca sigur ca asta se va intampla), ce se intampla cu fuziunea, o iau de la capat la Onrc?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 11:32, 5 Februarie 2015
Din pacate da.. O luati de la capat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia de netimbrare corinuta corinuta Saptamana aceasta a fost procesul de contestatie la executare pt poprirea din salar. X a contestat o anumita suma dupa care trebuia sa plateasca taxa de timbru ... (vezi toată discuția)
Despre un recurs facut dupa un apel "anulat ca netimbrat" AndreiPop AndreiPop As dori sa aflu un raspuns la urmatoarea intrebare. In urma unui proces la Judecatoria Sectorului 3, partea adversa a facut apel iar apelul a fost judecat la ... (vezi toată discuția)
Actiune insuficient timbrata vasilemb vasilemb Buna ziua, Tribunalul Ilfov a emis recent o sentinta definitiva ce a fost atacata prin apel de catre debitoare pe motiv ca taxa de timbru platita de ... (vezi toată discuția)