avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs - durata fixare termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs - durata fixare termen

Buna ziua,am o intrebare.In cat timp se fixeaza o data, de la recurs?Va multumesc.
Pe romaneste, filtrul impiedica recursurile care nu se intemeiaza pe vreun motiv prevazut de codul de procedura civila sau nu indeplinesc anumite conditii sa se judece in sedinta publica.
Daca acela este motivul dvs., sansele trecerii de filtru sunt spre zero.
„Filtru” inseamna procedura admiterii in principiu, in cadrul careia nu are loc o judecata asupra temeiniciei recursului in casatie, ci o judecata asupra indeplinirii conditiilor prevazute de lege pentru introducerea cererii.
Din descriere, se pare ca motivul invocat de dvs nu se incadreaza in cazurile de casare, prin urmare demersul ar fi inutil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casarea aled aled Buna seara, Am o mare problema,in luna octombrie o hotarire a sectiei a-9-a a devenit definitiva si ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnă recurs liveomars liveomars Buna ziua! Am pierdut un proces in apel(cu banca) decizia instanței este ca admite apelul incident, respinge apelul principal ca nefondat, cu recurs in 30 ... (vezi toată discuția)
Motiv de recurs incadrat gresit. LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Va rog spuneti-mi si mie... Daca am formulat o cerere de recurs in care am indicat un motiv de casare, dar din argumentele care le-am adus rezulta ... (vezi toată discuția)