avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie

Vreau sa renunt la alocatia copilului meu din Romania deorece sunt stalibilita in Viena si am nevoie de o alocatie aici si nu sunt sigura daca trebuie neaparat sa ma prezint in tara pentru a trimite toate documentele necesare care demonstreaza ca trebuie sa primesc alocatie aici adica in Viena sau daca pot trimite si prin fax. Multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:31, 6 Februarie 2015
Luati legatura pe e-mail cu Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie elev (cls.a12 a) -varsta>18 ginacom ginacom buna dimineata! copilul meu a implinit varsta de 18 ani in luna aprilie 2013(este elev cls.a12 a) si nu a mai primit alocatia din aceasta data.... stiu ca ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat copii expediata gresit deeariri deeariri in anul 2013,14 februarie sotul meu a decedat iar fetei mele care in 2 august a implinit 18 ani , eleva in clasa a 12 a i-a venit alocatia pe numele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o intrebare va rog. sunt plecat din tara ... Eu4891 Eu4891 Buna ziua, Am si eu o intrebare va rog. Sunt plecat din tara de 13 ani, dar vin sa descopar ca alocatia copilului a fost depusa in cont pana in zi de ... (vezi toată discuția)