avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... plata credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

plata credite

Am doua credite facute la aceiasi banca raiff. si ieri am achitat ratele pentru luna trecuta, o parte din suma pentru un credit si cealalta parte de suma pentru celalalt credit. Iar azi ma trezesc ca ma suna cei de la banca ca la un credit sunt la zi, si la celalalt credit figurez cu restanta. E normal sa-mi vireze ei suma unde vor? Nu e normal sa vireze sumele pentru luna precedenta, ca sa fiu la zi aceasta luna?nici macar nu era implinit termenul de scadenta pentru luna in curs
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 20:43, 14 Iunie 2009
Se mai intampla sa-si acopere un credit din banii care erau propriu zis pentru celalalt credit.Cititi contractul sa vedeti daca este specificat acest lucru. Atentie insa , caci in astfel de situatii ati ramas restant la un credit si o sa platiti si penalizari.
Pai asta e marea problema ca raman restant la unul din credite si ma intrebam daca e normal si legal asa ceva. Vreau sa reclam la OPC.Se poate nu?
trebuie sa vezi in ce cont au fost virati banii.precis au fost virati in acelasi cont, lucru pe care trebuia sa-l vezi cand ai semnat facturile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ciudatenie executare silita rahan_X rahan_X Avem 1 cetatean Z care ia imprumut de la banca X in anul 2008. In decembrie 2009 acesta este executat, efectuanduse poprire pe salar . Cetateanul are contul ... (vezi toată discuția)
Adresa inchidere cont prin refinantare Larisa N Larisa N Buna ziua, am facut un credit de refinantare la Raiffeisen la sfarsitul lui noiembrie 2018, ei au virat suma aferenta refinantarii in contul meu curent de la ... (vezi toată discuția)
Poprire gelu_cr gelu_cr buna seara. as avea si eu o intrebare referitor la poprire. in urma cu aprox trei luni am primit de la doua banci la care am conturi, instiintari despre faptul ... (vezi toată discuția)