avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit nevoi personale (fara ipoteca) - firma de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit nevoi personale (fara ipoteca) - firma de recuperare

Buna seara!
Vreau si eu o lamurire,va rog
Mama mea are un credit de nevoi personale (fara ipoteca) ,pe care nu a mai putut sa il plateasca ,diminuiansu-se semnificativ venitul si banca nu i-a oferit nicio solutie.
Firma de recuperare ameninta cu scadenta anticipata si ulterior darea in judecata si executarea..
Intrebarea mea este:mama mea a semnat impreuna cu mine la un contract pentru credit ipotecar la o alta banca,casa fiind girata acolo in totalitate, daca se ajunge sa o execute ,ce drept au acestea asupra casei ,avand in vedere ca este ipotecata la alta banca unde nu avem probleme?
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 15:50, 6 Februarie 2015
Buna ziua,
Cum sa scoata imobilul daca nu a girat cu el creditul?
adica sa mai dam cate ceva la firma de recuperare,500,700 lunar si datoria nu v-a mai creste sa inteleg?va multumesc mult!
Si creditorul negarantat poate cere executarea silita a imobilului asupra caruia mama dvs. are un drept de proprietate chiar si doar asupra unei cote. Cat priveste creditul negarantat si penalizarile nejustificate la acesta pe care le invocati, inainte de a achita consultati un specialist cu privire la clauzele lui si la modul de derulare a contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista posibilitatea de partaj fortat? Munteanu12 Munteanu12 Buna ziua, O sa incerc sa fiu cat mai clar si scurt posibil. Parintii mei au divortat acum 4 ani dar nu au facut partaj. Dupa despartire, mama s-a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile gavrusdaniel gavrusdaniel buna ziua,in urma cu mai multi ani in urma am scos din doua banci 2 credite am platit vreo 2 ani dupa aia firma la care lucram a dat faliment, ratele sau ... (vezi toată discuția)
Executare silita garant , intai pensie acum imobil? ContSters268276 ContSters268276 Buna ziua, am si eu o intrebare legata de executarea silita. O cunostinta a mamei a rugat-o acum un an de zile aprox. sa mearga sa gireze cu pensia pentru a ... (vezi toată discuția)