avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nelamurire sentinta civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nelamurire sentinta civila

Buna seara, numele meu este Toth Stefan Csaba si in calitate de
reclamant in dosarul 9718/55/2014 am cateva nelamuriri:

-sentinta a ramas definitiva incepand cu data de 09.12.2014, si nu
inteleg de ce pana la data de 5 februarie inca m-i se trage pensie
alimentara?
-cum se poate recupera banii pe care parata i-a incasat de la mutarea
minorei la domiciliul meu si pana in prezent? Se considera de catre
tribunal bani incasati pe nedrept? Nu m-i se pare normal ca timp de
aproximativ 10 luni parata sa incaseze pensia alimentara, iar copilul
locuieste la domiciliul meu din data de 15 apriilie 2014.
-la cat timp de la pronuntarea sentintei se fac formalitatile de
instiintare a locurilor de munca a partilor din dosar, de catre
tribunal?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:28, 5 Februarie 2015
de aceste aspecte trebuie sa va ocupati dvs, nu lasati pe alti, fie ea si instanta.
cu hotararea instantei, legalizata, mergeti si o depuneti la locul de munca, astfel incat sa inceteze sa mai opresca pensia.
pentru mama care o incaseaza, o sa trebuiasca sa ii cereti banii inapoi, bani care au fost retinuti dupa darea hotararii. o rezolvati amiabil sau prin instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necompetenta teritoriala petrea.manuela petrea.manuela Buna ziua. Cum as putea sa am sanse ca un proces de MARIRE PENSIE ALIMENTARA sa se judece la Bucuresti- domiciliul meu si al minorei de 3,4 ani ...si nu la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ContSters205298 ContSters205298 Divort pronuntat,instanta dispune : -autoritatea parinteasca sa fie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara comanviviana comanviviana buna ziua ma numesc Marian si acum 8 ani respectiv in 2003 sotia a bagat divort,la momentul acela avand o fetita de 6 ani.s a facut partajul iar suma care ... (vezi toată discuția)