avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am castigat un proces, cum fac ca sentinta sa devina ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am castigat un proces, cum fac ca sentinta sa devina definitiva?

Buna seara! Poate ma poate ajuta cineva.
Am castigat un proces cu politia rutiera. Nu au facut contestatie. Stupoare insa, amenda imi apare la taxe si impozite. Am fost la ei cu hotararea judecatoreasca dar mi-au spus ca trebuie sa merg la judecatorie, iar acolo sa imi puna stampila cum ca a devenit definitiva.
Stie careva care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 08:31, 6 Februarie 2015
vă duceți la judecătorie să vă pună ștampila...
Mergeti la Judecatorie, o sa va dea o cerere tip pe care trebuie sa o completati, achitati o taxa judiciara de timbru la primarie de 5 lei si o sa va puna stampila.
cerere prin care solicitati legalizarea si mentionarea ca e definitiva, taxa de 5 lei si cam atat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara catana aurora cristina catana aurora cristina Buna ziua , va rog sa ma ajutati ce pasi trebuie sa urmez pentru ca o Hotarare judecatoreasca privind stabilirea pensiei alimentare pentru copil de la tatal ... (vezi toată discuția)
Legalizare hot. de divort gangan gangan Rugaminte, doresc sa legalizez hotararea de divort, pronuntata de judecatoria sect. 3 si nu stiu unde sa platesc taxa de timbru judiciar, la trezoreria sect.3, ... (vezi toată discuția)
Obtinere copie dupa o sentinta MIV MIV trebuie sa obtin o copie legaizata dupa o sentinta civila legalizata cu mentiunea definitive si irevocabila. va rog sa-mi spuneti care este taxa si unde ... (vezi toată discuția)