avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces Civil in suspendare la Curtea de Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces Civil in suspendare la Curtea de Apel

Buna ziua,

Sunt parte intr-un proces civil A suspendat pana la rezolvarea cu sentinta definitiva a procesului civil B.

Procesul Civil B s-a solutionat cu hotarare definitiva. Am trimis cerere de repunere pe rol a procesului A dar a fost respinsa pe motiv ca hotararea la procesul B nu e irevocabila (procesul A ramane in suspendare pana cand procesul B are sentinta irevocabila). Parerea mea e ca procesul A trebuia sa se autosuspende .. dar??

Mi se pare bataie de joc si tagiversare a procesului cu rea credinta(procesul A a inceput in 2012). Ce pot sa fac? Asteptarea si bataia de joc imi mananca sanatatea.
Va multumesc!

PS. Pt procesul B pe care l-am castigat, pt ca sentinta sa devina definitiva am nevoie de stampila judecatoriei pe hotarare? Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 6 Februarie 2015
MihaielaB, utilizator
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 13:08, 6 Februarie 2015
pentru procesul B aveti nevoie sa treaca termenul de exercitare a caii de atac si ulterior cereti legalizarea la instanta, cu mentiunea "definitiva".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotãrâre judecãtoreascã irevocabilã miki70_is miki70_is Ce cale de atac are la îndemână una dintre părţile aflate în proces civil după ce a avut loc recursul în care s-a dat o [b]hotărâre irevocabilă[/b] ... (vezi toată discuția)
Anaf are dreptul sa ceara o hotarare judecatoreasca in copie legalizata sau este un abuz? laraband laraband Buna ziua, In 2011, societatea noastra a fost sanctionata cu amenda contraventionala de CNADNR (Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale) pentru ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma informati adrian68 adrian68 buna ziua,sunt divortat de 10 ani ,sentinta este definitiva si executorie si anul acesta vreau sa ma recasatoresc si mi sa spus de la starea civila ca sentinta ... (vezi toată discuția)