avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radar

Buna,an 2014 la data de 8 Decembrie am fost inregistrat de aparatul radar,problema e ca nu mi-am dat seama ca am fost prins de radar am primit acasa o comunicare prin care spune sa comunicin term.de 5 zile cui am incredintat masina in acea perioada nu am comunicat nimic ca masina nu am dato la nimeni ce patesc ,
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:50, 6 Februarie 2015
Daca nu comunicati informatiile veti primi o amenda 9-20 pct (x 97.5 lei pct) iar daca declarati date false veti comite o infractiune numita fals in declaratii. Corect ar fi sa va asumati consecintele faptei.
Comunicati urgent ca in perioada respectiva dvs. ati condus autovehiculul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins cu radarul alexalex11 alexalex11 Buna ziua! Sambata seara, am mers in oras cu o viteza cu mult peste limita( in jur de 100), dar nu am vazut niciun echipaj radar din sens opus sau stationat. ... (vezi toată discuția)
Un caz putin ciudat...rog ajutor. tigerban tigerban Buna ziua, Eu, am avut permisul suspendat o luna, perioada in care m-am deplasat prin intermediul altor soferi. Intr-o dimineata vroiam sa imi iau tigari si ... (vezi toată discuția)
Ce se poate întâmpla dacă nu comunic, la solicitarea poliției rutiere, datele conducătorului auto care se afla la volan la un moment dat? dorinelh dorinelh În data de 11.03.2018 am fost surprins de aparatul radar încălcând o normă rutieră . Mi-a fost trimisă o înștiințare la data de 10.04.2018 să dau ... (vezi toată discuția)