freeelis a scris:
Prestarea muncii de catre o persoana fara incheierea unui contract individual de munca constutie munca la negru.
""........... Nu exista posibilitatea transferului. Odata cu intrarea in vigoare a Legii nr.53/2003 - Codul Muncii nu mai exista reglementata institutia transferului................"'
....
Multumesc din nou pentru raspuns....
Inteleg ca odata cu intrarea in vigoare a Legii mentionata de dvs. mai sus, nu mai exista posibilitatea trasferului. Totusi, in prima mea relatare am prezentat putin inexact situatia, neintentionat.... Practic cele doua firme : 1) .......Corporate Services si 2) .......Services , existau ambele deja dinainte de anul 2011. Practic firma la care lucrez eu nu si-a schimbat numele ci, incet incet prin 2013 si-a incheiat activiatea fiind inlocuita de firma nr.2. Deci practic, aproximativ prin 2013 am inceput sa lucrez la firma nr.2) , fiind teoretic "transferata".... . Bineinteles ca nu am fost anuntata de sef s-au de conducerei cu privire la desfintarea firmei ... (nu sunt sigura ca firma este desfintata (?). ...cel putin nu am inteles cum sta situatia..... pana mai recent........Deci, in aceasta situatie cum ar trebui sa fie intemeiat contractul de munca incheiat retroactiv din 2011, avand in vedere prohibitia transferului de catre lege.
as mai avea o intrebare tot referitoare la contract, referitoare la semnatura care o folosesc in e-mailuri si in corespondenta scrisa (scrisorile de intentie). dar am sa o detailez data vitoare...
Multumesc anticipat pentru raspus.
ps.va rog sa-mi acceptati scuzele de rigoare,pentru lipsa de promptitudine in comunicare