Lucrez la o firma din 2011 si inca nu mi s-a facut contract de munca, desi contributiile la asigurarile sociale imi sunt platite. Am cerut sa mi se faca contract, deja de anul trecut. De saptamana trecuta, firma lucreaza la un draft de contract.
Angajatorul m-a intrebat daca vreau ca contractul meu de munca sa fie datat inapoi adica in 2011, am raspuns da. Deasemenea, firma si-a schimbat numele in 2013 de la ...........Corporate Services la ............Services. Angajatorul a zis ca vrea sa mentioneze in contract o fraza de genul " angajata a fost transferata de la ............corporate services la ...........services."
Va rog sa ma sfatuiti daca pot din punct de vedere legal sa semnez contractul datat innapoi, si ce fraza " a fost transferata de la" in contract e ok dpdv legal, sau cum ar trebui mentionat in contract faptul ca firma si-a schimat numele in 2013.
O modificare a paragrafului de mai jos a Rezolutiei, care a fost tradusa din limba Engleza.
"Aceste numiri sunt specifice în natură și nu afectează în nici un fel semnatarii Autorizați Generali ai Societatii.
Compania se angajează să sfatuiasca pe semnatarii existenti, fie verbal, fie în scris, referitor la orice modificare a Imputernicitilor."
Intrebarile mele sunt:
1. procesul-verbal (rezolutia) de mai sus ma imputerniceste doar sa semnez ca si Semnatar Autorizat s-au si sa aplic pentru inregistrare....... ect..... schimbarea proprietarului etc....
2. Daca Registru respinge un caz din motive legale, cine este raspunzator compania care m-a imputernicit sa semnez in numele ei, sau eu personal?