avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractul de munca

Buna ziua,

Lucrez la o firma din 2011 si inca nu mi s-a facut contract de munca, desi contributiile la asigurarile sociale imi sunt platite. Am cerut sa mi se faca contract, deja de anul trecut. De saptamana trecuta, firma lucreaza la un draft de contract.
Angajatorul m-a intrebat daca vreau ca contractul meu de munca sa fie datat inapoi adica in 2011, am raspuns da. Deasemenea, firma si-a schimbat numele in 2013 de la ...........Corporate Services la ............Services. Angajatorul a zis ca vrea sa mentioneze in contract o fraza de genul " angajata a fost transferata de la ............corporate services la ...........services."

Va rog sa ma sfatuiti daca pot din punct de vedere legal sa semnez contractul datat innapoi, si ce fraza " a fost transferata de la" in contract e ok dpdv legal, sau cum ar trebui mentionat in contract faptul ca firma si-a schimat numele in 2013.

Va multumesc foarte mult in advans
Cu stima
Ana:)
Ultima modificare: Vineri, 6 Februarie 2015
Adevar1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adevar1 , utilizator 14:13, 20 Martie 2015
O modificare a paragrafului de mai jos a Rezolutiei, care a fost tradusa din limba Engleza.

"Aceste numiri sunt specifice în natură și nu afectează în nici un fel semnatarii Autorizați Generali ai Societatii.

Compania se angajează să sfatuiasca pe semnatarii existenti, fie verbal, fie în scris, referitor la orice modificare a Imputernicitilor."

Intrebarile mele sunt:

1. procesul-verbal (rezolutia) de mai sus ma imputerniceste doar sa semnez ca si Semnatar Autorizat s-au si sa aplic pentru inregistrare....... ect..... schimbarea proprietarului etc....

2. Daca Registru respinge un caz din motive legale, cine este raspunzator compania care m-a imputernicit sa semnez in numele ei, sau eu personal?

Multumesc
Ana
as aprecia f mult un rapuns. merci

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere prin transfer atributii (fara culpa angajatului) va ... AdaGeo AdaGeo Concediere prin transfer atributii (fara culpa angajatului) Va scriu in calitate de angajat (cetatean roman) in pericol de a-si vedea incheiat contractul de ... (vezi toată discuția)
In legatura cu drepturile salariatului ANAMARIA1996 ANAMARIA1996 Buna ziua in luna decembrie 2015 am fost angajata la o firma care nu mi-a prezentat contractul de munca la inceperea activitati la acesta si desi am solicitat ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda itm-munca la negru andreea-milo andreea-milo Buna seara, Trei din fostii mei angajati au inaintat o plangere la ITM pentru neplata salariilor restante pentru lunile noiembrie si decembrie 2013. Cei ... (vezi toată discuția)