avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sentinta definitiva-plangere contraventionala ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sentinta definitiva-plangere contraventionala respinsa/predare permis

Buna ziua! As avea nevoie de putin ajutor.
Am atacat in instanta PV prin care agentul de la politia rutiera a dispus sa mi se ridice permisul auto si am pierdut acest proces. Am primit acasa sentina insa nu este definitiva. Am intrebat la politie si mi-au spus ca trebuie sa ma prezint la ei cu sentinta definitiva si abia apoi pot sa predau carnetul.
Ma puteti ajuta sa imi spuneti ce trebuie sa fac acum ca sa obtin aceasta sentinta definitiva? Nu doresc sa fac apel.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Anda Belea , Avocat 16:06, 6 Februarie 2015
Trebuie sa treaca termenul de apel.
si dupa ce expira termenul de apel ce am de facut si cat timp mai am la dispozitie?
am inteles ca termenul expira la o luna dupa data postei (deci cand a ajuns notificarea deciziei la mine)
multumesc!
Trebuie sa treaca termenu de apel, ca aceasta hotarare sa fie definitiva apoi sa mergeti la judecatorie sa o legalizati( 5 lei taxa timbru pentru fiecare exemplar) apoi va duceti la politie cu sentunta si carnetul
andabelea a scris:

Trebuie sa treaca termenu de apel, ca aceasta hotarare sa fie definitiva apoi sa mergeti la judecatorie sa o legalizati( 5 lei taxa timbru pentru fiecare exemplar) apoi va duceti la politie cu sentunta si carnetul


Multumesc! Deci dupa ce termenul expira ma duc la registratura judecatoriei (intreb pt ca trebuie sa vad ce program au) cu taxa de timbru si cerere de legalizare? Trebuie sa ma duc fix in ziua in care expira termenul de apel sau am la dispozitie cateva zile dupa?
chiar si cu cateva zile inainte ca oricum nu va da legalizarea pana nu se implineste termenul de apel
Ultima modificare: Vineri, 6 Februarie 2015
Cabinet Avocat Anda Belea, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere pierduta, apel neexercitat, data depunere permis iosif1969 iosif1969 in 2015 mi sa retinut permisul pt 30 zile da am facut contestatie si am avut proces in data de 08.04.2016 am pierdut procesul da am avut drept de apel si nu am ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Unde si cui ma adresez ca o hotarare sa fie definitiva? Mi-a fost comunicata, astept 15 zile sa treaca termenul de apel si devine definitiva prin neapelare si ... (vezi toată discuția)
Sentinta plangere contraventionala comunicata- cand predau permisul? danypopica danypopica Buna ziua! Am primit acasa in scris \\\\"Sentinta civila\\\\" la o plangere contraventionala (catre INSP de Politie, mi-au luat permisul la trecerea de ... (vezi toată discuția)