avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare teren cu intrare comuna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare teren cu intrare comuna

Buna ziua,

Doresc sa cumpar un teren care are iesire de acces la doua strazi.La una din strazi are acces actualul proprietar iar la cealalta iesire(veciul din spatele gradinii). Vecinul(din spatele gradinii) este de acord sa mearga la notar si sa-mi dea acordul pentru acces.

Doresc sa stiu ce implica o astfel de situatie(acest gen de acorduri se dau pe perioada nelimitata??,daca legea i-mi permite sa ma racordez la curent, gaze, apa, canalizare,cablu tv si daca pot intra si cu autoturismul in incinta proprietatii prin aceasta zona de acces comuna.De ce lucruri trebuie sa tin cont, pentru a nu avea surprize neplacute din partea vacinului,copilor lui ,nepotilor si asa mai departe.
Va multumesc anticipat:)
Ultima modificare: Vineri, 6 Februarie 2015
marinamarina, utilizator
Cel mai recent răspuns: elia88 , utilizator 22:40, 6 Februarie 2015
mai bine convingeti-l sa va vanda o parte din teren

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesul restrictionat pe domeniul public ioandomaneantu ioandomaneantu In urma cu doi ani am cumparat un teren intravilan cu singura cale de acces pe o sraduta ingusta [3.8m] si neamenajata pe care era o restrictie de tonaj 3.5t ... (vezi toată discuția)
Este posibil ca asociatia de proprietari sa detina in proprietate terenul din jurul blocurilor: alei, terenul pe unde trec conducte si cablurile florinc2 florinc2 Buna ziua, Locuiesc intr-un complex rezidential iar proprietarul acestuia (ce a terminat de vandut toate apartamentele), doreste sa doneze catre Asociatia ... (vezi toată discuția)
Racordare la utilități fără despăgubire și exploatare drum privat fără acordul coproprietarilor. sunt legale aceste pretenții? trailro trailro Bună ziua, As dori un sfat referitor la racordarea unui nou vecin la utilități după cum urmează: Suntem 4 vecini, inclusiv cel nou care a cumpărat ... (vezi toată discuția)