Buna ziua! Lucrez la un OP din Arges si luna trecuta am uitat sa trimit un chitantier in valoare de aproximativ 1800 ron! Mi s-a deschis dosar de cercetare interna si o sa vina un control la fata locului! Ce poate sa mi se intample? Mentionez ca nu am luat niciun leu! Eu nu vreau sa ma mai duc la serviciu, mi-am luat medical 10 zile si apoi vreau sa imi depun demisia! Pot sa imi depun demisia si sa nu respect preavizul? Deoarece nici ei nu au respectat contractul de munca, deoarece anul trecut am avut doar platite zilele de concediu si nu am avut nicio zi liberam, plus ca aveam contract 75% din motive de restructurari in firma si lucram si 11 ore fara a fi platita! Multumesc!
Nu va poate impiedica nimeni sa va dati demisia inainte sau in timpul cercetarii disciplinare. Veti fi totusi tinuta de termenul de preaviz prevazut in contractul de munca. Varianta cea mai rapida de plecare de la locul de munca e incetarea raporturilor de serviciu cu acordul partilor, asta in cazul in care angajatorul dumneavoastra este de acord. In aceasta situatie, angajatorul poate renunta la preaviz, data incetarii contractului de munca fiind cea stabilita prin acordul partilor.
Demisie
pirvuralucam
Buna ziua,
sunt angajata la o firma, vreau sa demisionez, mi-am gasit in alte parte un post mult mai bun, am depus cererea de demisie, in contractul de ... (vezi toată discuția)
Demisia
Rusu Adriana
Buna ziua! Am primit o convicare conform art251. Aliniatul 2 din codul muncii precum ca voi fi cercetata disciplinar pt nerespectarea preavizului si absentarea ... (vezi toată discuția)