avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Valabilitate adeverinta salariat in caz de concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Valabilitate adeverinta salariat in caz de concediu medical

Ce valabilitate are adeverinta de salariat in cazul in care persoana respctiva este nevoita sa ntr in concediu medical si trebuie sa prezinte aceasta adeverinta la eliberra concediului medical?
Cel mai recent răspuns: alina_25 , utilizator 13:25, 8 Februarie 2015
3 luni de la data emiterii.O zi buna.
Multumesc pentru raspuns a fost o ruda la un medic penru acordare unui asemenea concediu pentru o frumoasa gripa luata in sezonulrece s i s-a spus ca tre sa fie data in ultimele 60 de zil ca nu stiu ce date privind cate zile de concediu medicla a a vut in ultimul an etc .
1. Adeverinta cu concediul medical pe ultimele 12 luni este valabila numai in luna eliberarii.

2. Adeverinta de salariat care atesta ca sunteti asigurata este valabila 3 luni.
Va multumesc pentru raspuns deci a avut dreptate acl mdoctor cand zis ca trebuie pntru concediu medical adeverinta salariat din luna respectiva?
Da, pentru ca este nevoie sa fie precizate zilele de concediu medical din ultimele 12 luni.

Alte discuții în legătură

Concediu medical la o săptămână după concediul fără plată ! bună ziua! am avut concediu fără plată o lună de zile la ... Francesco20 Francesco20 Bună ziua! Am avut concediu fără plată o lună de zile la compania unde lucrez din cauza unor probleme personale ,am fost toată săptămâna trecută la ... (vezi toată discuția)
Adevarinta nr. zile cm filica filica am urmatoarea situatie: un salariat a avut cm in perioada 01.01.2013-31.01.2013 cod boala x intra in cm incepand cu 01.01.2014 cod boala tot x pentru care am ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in ianuarie shumy shumy Buna seara! Am si eu o mare rugaminte la dvs. Sunt o viitoare mamica care in luna feb. urmeaza sa intru in concediul prenatal. Am o mare problema. Intrucat ... (vezi toată discuția)