avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Obtinere NIE Spania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Obtinere NIE Spania

Buna ziua,
As dori sa ma informati care sunt pasii de urmat pentru a obtine asa numitul NIE in Spania. Precizez ca doresc sa plec in Spania pentru a deveni "autonom". Se poate inchiria casa fara acest NIE?
Inca un lucru foarte important de stiut este , daca o persoana cu interdictie intr-o tara membra Schengen poate obtine acest NIE. Cel putin in Portugalia si Olanda nu se poate obtine rezidenta.
Orice informatie suplimentara este binevenita.
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:28, 7 Februarie 2015
Vedeti daca va ajuta aceste articole:
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte identitate lavi23 lavi23 cartea mea de identitate expira pe 12 ianuarie 2012, daca plec din tara o sa am probleme la vama? precizez ca o sa fiu plecata numai 2 saptamani din tara. ... (vezi toată discuția)
Stabilire in spania fara loc de munca acimov acimov Am cetatenie dubla, romana si canadiana (din 2000), si doresc sa ma stabilesc in Spania (regiunea Malaga) impreuna cu familia, pentru minim 5 ani, dupa ce ma ... (vezi toată discuția)
Rezidenta sau permis de sedere in spania - barcelona claudia_nicolau claudia_nicolau Buna ziua! Tocmai mi-am finalizat studiile doctorale in Romania, si din motive personale (logodnicul meu locuieste in Barcelona), m-am hotarat sa sa ma mut ... (vezi toată discuția)