La sfarsitul lunii august 2013 am inchiriat un apartament cu 2 camere pe o perioada de 1 an de zile (sept.2013-sept.2014). Nu mi s-a comunicat k este dat si la vanzare. De cand m-am mutat, pe la sfarsitul lui sept.2013, sunt sunata de cel de la agentia imobiliara, prin care am inchiriat, seara, in weekend, sa fiu acasa k vine cu diverse persoane, potentiali cumparatori. Mentionez ca apartamentul l-am inchiriat nemobilat, eu avand toate cele necesare. Sunt obligata sa primesc acesti straini in lucrurile mele, sunt amenintata k daca nu sunt acasa se va intra si in lipsa mea. Vreu sa stiu: este corect? este legal? ce drepturi am si cui ar trebui sa ma adresez.
Am semnat un contract de inchiriere, in care nu este stipulat k este dat si la vanzare, nici k trebuie sa fiu in relatii de curtoazie cu agentul de la imobiliare, nu este scris nicaieri k are voie sa ma sune oricand si sa vina cu ,,oaspeti". Agentul este indolent, cu tupeu, stie k sunt o femeie singura pe lume si nu am cum sa-l inving. Nu am bani - nu pot sa-mi fac dreptate- se sterg toti cu mine la bocanci. Doamne! in ce tara am ajuns sa traim.
schimbati yala, ca sa aveti numai dvs cheia. motivati ca in lipsa dvs, in lucrurile dvs nu are dreptul sa intre nimeni. vizitele se pot face numai in prezenta dvs.
cred ca ar trebui sa cautati sa va luati lucrurile si sa va mutati, fiindca este posibil ca ulterior actualul proprietar sau viitorul cumparator sa va faca mari sicane, gen...in 3 zile sa parasiti casa sau mobila este a noastra...etc.
cel mai bine este sa va luati toate lucrurile, sa va mutati si sa-l puneti pe proprietar asupra faptului implinit
Executare imobil
Adinina
Buna ziua. Sunt intr-o grava situatie si am nevoie de un sfat specializat. In aprilie 2009 am luat un credit de 20.000Euro cu ipoteca imobiliara pe ... (vezi toată discuția)