avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Am platit mai mult TVA decat trebuia
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Am platit mai mult TVA decat trebuia

Buna ziua,

Detin un SRL-D si de curand am aflat ca, contabila mea a gresit calculatiile=D> Tva-ului. Adica in loc de 5057 lei cam cat trebuia sa platesc, am platit 9095 lei.
Exista vreo modaliate prin care as putea sa-mi recuper banii?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 09:19, 8 Februarie 2015
Faceti o cerere sa se compenseze cu alte obligatii fiscale , ori in lunile ce urmeaza nu mai platiti obligatii fiscale pana la concurenta sumei achitata in plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit 2011 panty panty Buna ziua! Va rog sa ma luminati si pe mine referitor la un aspect... ...in anul 2009 am infiintat un SRL si dupa realizarea balantului s-a constatat un ... (vezi toată discuția)
Recuperarea tva danieladanciu danieladanciu as dori si eu care este procedura de recuperarea a tva de la stat, mi-am infiintat un srl-d, prin programul de stimulare al tinerilor, am cumparat utilaje, dar ... (vezi toată discuția)
Penalitati neplata tva gabrielamaria gabrielamaria Buna ziua, nu ma pricep la contabilitate, insa familia are un SRL (la care sunt si eu administrator) si avem de platit TVA in valoare de 14000 lei. Imi puteti ... (vezi toată discuția)