avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de colaborare

buna ziua,
Eu lucrez in domeniel alimentar , ca inginer, de curand am gasit sa lucrez cu contract de colaborare la o alta firma care doreste realizarea unor teste de produs nou cu un tehnolog, pt ca nu au unul. Intrebarea mea este : daca eu la actualul loc de munca am contract de confidentialitate, cum pot sa fac sa lucrez si in alta parte, sau parti ,pe tehnologie, sau acte haccp de ex, fara sa existe conflicte, si ce sa urmaresc in contract, deasemenea daca trebuia sa platesc apoi ceva contributii, sau stiu si eu, sau daca e mai rentabil un contract pe perioada determinata cu 16 ore pe luna.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:03, 8 Februarie 2015
inteleg de unde este problema, insa ma puteti lamuri , mai pe romaneste, daca in acest caz pot desfasuta acesta activitate la altcineva? ca de dezvalui e clar ca nu voi face, o data ce exista un contract
In opinia mea, puteti sa desfasurati aceasta activitate in raport cu orice alta entitate juridica.
Ultima modificare: Duminică, 8 Februarie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii pentru internship platit mihaela_1968 mihaela_1968 Buna ziua! Stiti cumva ce contributii trebuie platite pentru un contract de internship platit, o jumatate de norma, 600 lei/luna? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii intre pers. fizica si srl .... ce implicatii sunt? Tavya Tavya Buna ziua Se poate incheia contract de prestari servicii intre persona fizica si SRL pt activitati de barman (prepararebauturi si incarasi)? Ce taxe ar ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite contract colaborare florianis49 florianis49 Buna ziua. As dori sa aflu daca pentru o perioada de 1 an lucrata cu contract de colaborare pentru suma de 1000 ron net, (contractul fiind negociat ... (vezi toată discuția)