In urma cu ceva ani m-a casatorit, am si doi copii...In incercarea de a realiza ceva in viata am investit un imprumut de nevoi personale in construirea unui spatiu comercial pe care am incercat sa-l facem sa mearga dar din pacate nu am reusit, astfel incit in momentul de fata acesta este inchiriat...Si acum apar problemele. Terenul apartine socrilor mei care de la inceputul casatoriei au incercat mai mult sau mai putin explicit sa se asigure... In ceea ce priveste constructia am pastrat toate bonurile referitoare la executia acesteia dar, subit, acestea au disparut cind am fost plecat din tara pentru o perioada...singurele persoane care ar fi avut acces la acestea fiind sotia si socrii mei... Ma gindesc totusi ca multe plati le-am facut cu cardul si pentru majoritatea tranzactiilor pot obtine un extras de cont... Din pacate sotia mea este din ce in ce mai hotarita sa divorteze...Creditul este pe numele meu ceea ce implica plata acestuia de catre mine ...asta nu ar fi nici o problema, o fac chiar bucuros... Singurul lucru pe care il doresc este ca toate beneficiile rezultate din exploatarea acestui spatiu, (in momentul de fata chiria) sa ajunga la copii mei... chiar daca socrii invoca dreptul de proprietate asupra terenului. Nu stiu daca faptul ca sunt minori constituie un impediment...