avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru si intabulare nefinalizate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru si intabulare nefinalizate

Daca am platit un avans topografului si cadastrul si intabularea nu sau finalizat din diferite motive mai pot recupera banii dati in avans>?
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 16:07, 9 Februarie 2015
Din ce motive nu s.a finalizt?
Inca nu este finalizat dar dupa cum decurg lucrurile cu primaria ...Cel care mi-a masurat a cerut anexa 1si 2,cucoana de la registrul agricol spune ca nu a auzit de asa ceva.Casa a fost construita in 1962 fara autorizatie de constructie si impozitul este platit la zi.Am obtinut de la primarie certificatul fiscal, adeverinta de rol si copie de pe planul cadastral.Detin certificat de mostenitor si titlu de proprietate pe terenul unde este construita casa.
Din ce descrieti, nu vad daca expertul/ cadastristul are vreo vina ca nu seface inatbularea. Si nu inteleg daca el a facut deja o parte din ceea ce avea de facut. Poate a fcaut masuratori, a cerut/ obtinut acte de la primarie, nu stiu cum v.ati inteles. Ideea e ca daca expertul cadstrist si.a facut treaba, nu aveti motiv sareziliati contractul din pricinaunorrobleme care nu tin de el si de care nu este vinovat.
Dar cel care a masurat nu trebuia sa mearga la primarie sa ceara situatia terenurilor din vecinatate?
Depinde cum v.ati inteles si ce se cere la cadastru...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza extrajudiciara elevan elevan mi s-a cerut intr-un proces pentru obtinerea unei proprietati(padure)sa depun expertiza extrajudiciara prin care sa se identifice cu date de carte funciara ... (vezi toată discuția)
Cadastru și intabulare primarie Khatellyn Khatellyn Bună seara! Doresc să fac intabularea și cadastrul unei case, după interactionarea cu cadastristul primăriei acesta nu îmi oferă informații despre ... (vezi toată discuția)
Mi se refuză eliberarea titlului de proprietate pretextând că nu am cadastrul făcut inestimabilul inestimabilul Nu locuiesc în țară, sunt plecată de peste 15 ani. În prezent părinții decedând am dorit să includ mai multe terenuri ce le-au aparținut în ... (vezi toată discuția)