avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Asigurari de sanatate,pensie ,somaj
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Asigurari de sanatate,pensie ,somaj

Daca sunt administratorul unei societati comerciale fara salariu si doresc sa inchei contract pentru serviciile mentionate cu plata din banii societatii ,sunt deductibile pe firma?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 21:18, 8 Februarie 2015
Cheltuielile deductibile sunt doar acele cheltuieli facute de societate in interesul desfasurarii activitatii economice.Nu puteti legal nici sa cheltuiti din banii societatii pe care o administrati pentru aceste asigurari.Dar puteti deveni angajat al acestei societati si atunci rezolvati problema din toate puctele de vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat cmin cmin Problema mea este urmatoarea: am cumparat o masina de la cineva , am facut contract de vanzare-cumparare, actele masinii sunt la mine doar ca acum ... (vezi toată discuția)
Deductibilitatea consumului de combustibili pentru servicii de consultanta buzea buzea Avem o societate comerciala care asigura servicii de consultanta in domeniul protectiei muncii si PSI. Firma are contracte de prestari de servicii cu mai multe ... (vezi toată discuția)
Angajat fictiv ContSters257414 ContSters257414 un \\"angajat\\" (cu contract individual de munca, platit de angajator conform salariului din cim) care nu presteaza niciun fel de servicii lucrative (e decat ... (vezi toată discuția)