avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Reclamatie functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Reclamatie functionar public

buna ziua,
unde pot sa reclam un consilier agricol de la o primarie de tara?
Chiar si mai sus de judet?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:32, 9 Februarie 2015
Într-o instituție publică lucrează și personal contractual, și funcționari publici. Dacă știți sigur că angajatul este funcționar public, formulați o sesizare în atenția Comisiei de disciplină din cadrul primăriei. Sesizarea trebuie să cuprindă mențiunile prevăzute la art. 28, alin. (1) din H.G. nr. 1344/2007 privind normele de organizare şi funcţionare a comisiilor de disciplină.
[ link extern ]
multumesc! este "consilier agricol" din declaratia de avere...am luat denumirea...
In cadrul primariei de comuna, comisie de deisciplina???
Sunt cativa si-s mana-n mana...eu vreau la bucuresti daca se poate sa ma indrumati catre o institutie...
La primarie sa fac plangere sunt in familie...nici la consiliu judetean...

Dacă a completat o declarație de avere înseamnă că este funcționar public.

Eu v-am spus unde prevede legea că puteți să faceți o sesizare. Ceea ce doriți dvs. nu este prevăzut de niciun act normativ. Dacă vă veți adresa altei instituții, aceasta o va redirecționa către primăria a cărui angajat este consilierul respectiv.
Ultima modificare: Luni, 9 Februarie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Daca aveti ceva de recuperat Mergeti la politie ori la judecatorie. Ori si politia e pe mana cu functionarii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisie de disciplina pentru functionarii publici si personalul contractual ContSters329214 ContSters329214 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca, in cadrul institutiei publice, trebuie sa functioneze aceeasi comisie disciplinara si pt functionari si pt ... (vezi toată discuția)
Campanie electorala/functionar public ghel ghel Sunt functionar public, sunt in afara programului de lucru, e ora 17.00 trec pe langa un miting electoral, ma oresc , ascult, ca simplu alegator ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Termen de citare la comisia de disciplina Justitiarul711 Justitiarul711 In cat timp de la nota explicativa este obligata comisia sa te citeze pentru a te baga in comisia de disciplina? (vezi toată discuția)