Prin 2010 am avut un imprumut luat de la un IFN (cu rate saptamanale) pe care nu l-am platit in totalitate fiind plecat in strainatate. Acum am revenit in tara si am primit o scrisoare recomandata de la o firma de recuperare care a preluat creanta de la ei pentru a plati o suma care mi se pare cel putin absurda. Creditul initial era de 1500 RON iar acu mi-au spus ca am de plata 2700. Intrebarile mele sunt :
Au dreptul sa ma raporteze la biroul de credite pentru un credit luat de la o IFN?
Au dreptul sa ceara aceasta suma fara a prezenta contractul initial si sumele platite catre creditorul initial?
Pot sa ii oblig sa imi prezinte documentele (contractul si platile efectuate de catre mine) inainte de a incepe rambursarea creditului?
Provident
Dan Belea
Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Plata imprumut
anonim_71
Un client a luat imprumut de la un IFN suma de 500 lei pe o perioada de 42 saptamani.Suma finala de plata este de 1500 lei.S-a ajuns la aceasta suma deoarece ... (vezi toată discuția)