Buna seara
Va rog sa ma ajutati si pe mine ;
In aprilie 2011 a fost admisa de catre Judecatorie , cererea de incuviintare a executarii silite , bancii la care am credit ca si creditor , prin Petent un anume executor judecatoresc .
In august 2012 UN ALT executor judecatoresc in baza aceleiasi incheieri judecatoresti din 2011 trensmite somatie de plata in numele Bancii ( din pacate dupa ce am platit 1/3 ) din valoarea totala a creditului cu taxe cu tot nu am mai avut posibilitati de plata , nemaiavand loc de munca.
In ianuarie 2015 al doilea executor in baza aceleeasi incheieri judecatoresti din 2011 , DAR DE ACESTA DATA in numele UNEI FIRME DE RECUPERARI , in calitate de cesionar de la banca a creantelor mele , transmite angajatorului meu actual o adresa de infiintare a propririi pe salar .
De acesta data primesc si eu prin posta , fara recomadare ( anterior nu am primit nimic ) aceste documente avand atasat si un contract IN LIMBA ENGLEZA intre banca si FIRMA DE RECUPERARI pe care sunt sterse cu marker negru tot ce se refera la valorile contractului probabil .
Intrebarea mea : ESTE LEGAL ? ca executorul judecatoresc sa solicite in baza acelei incheieri din 2011 infiintarea propririi de plata ?
Nu vreau sa ma sustrag de la plata datoriei catre Banca , dar astazi au pretentii de 2.5 ori mai mari fata de ce a mai ramas de plata in 2010.
Depuneti o contestatie la executare in termen de 15 zile, cereti desfiintarea actelor de executare, intrucat executarea e perimata si dreptul creditorului prescris.
Din pacate , am depasit termenul de 15 zile de la instiintare , aceasta a fost emisa pe 13.01.2015 si a sosit pe 20-21.01.2015 ; Ce pot sa fac in acest caz ?
Ce implica , din punct de vedere financiar depunerea contestatiei ?