avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inregistrari telefonice
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Inregistrari telefonice

Buna ziua.
Inregistrarile telefonice pot fi probe in instanta? Ma refer la folosirea lor intr-un proces civil de obtinere al unui ordin de restrictie. In aceiasi masura ma intereseaza daca sms-urile se incadreaza si ele in aceiasi chestiune.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 16:09, 9 Februarie 2015
Depinde!
Depinde de instanta, depinde de cum sunt prezentate aceste ,,probe", depinde de cum se apara cealalta parte...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce valoare pot avea sms-urile și înregistrările propriilor convorbiri în instanță? elmina elmina Buna ziua! Va rog, imi puteti spune daca sms-urile si inregistrarile propriilor convorbiri telefonice sunt luate in considerare (admise ca probe in procesul ... (vezi toată discuția)
Dovezi in instanta ad2010 ad2010 am o intrebare.pot folosi in instanta mail-uri primite,inregistrari cu telefonul mobil,sms-uri trimise si primite?o persoana poate fi obligata sa se prezinte ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea audio este proba? veronica-t veronica-t Buna ziua ! Am fost le ITM si am depud o sesizare. Cineva m-a sfatuit sa merg la patron si sa cer in scris ca nu au de lucru pentru mine. M-a sunat contabila ... (vezi toată discuția)