avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Care este limita incasare PFA neplatitor de TVA in ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Care este limita incasare PFA neplatitor de TVA in 2015?

Buna ziua,

Stiu ca pana anul trecut un PFA neplatitor de PFA (la norma de venit) putea incasa pana la 65000 Euro.
As vrea sa stiu daca a fost stabilita noua limita si care este aceasta.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 13:31, 9 Februarie 2015
Este tot aceeasi limita dar sa aveti in vedere faptul ca se foloseste cursul de la data aderarii.

Poate ar fi mai usor sa tineti minte limita in lei ... adica 200000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa / platitor sau nu de tva? AdrianTinca AdrianTinca Buna, as dori sa imi infiintez un PFA pentru a lucra in consultanta pentru o companie din Franta. Am inteles ca as putea sa infiintez PFA-ul ca neplatitor de ... (vezi toată discuția)
Pfa cu impozit special de 200 ron pe an pt it manudiaconu manudiaconu Buna ziua, Stiu pe cineva care are un PFA deschis in judetul Prahova cu un regin mai special de impozitare. Plateste impozit fix de 200 ron pe an si poate ... (vezi toată discuția)
Pfa platitor/neplatitor de tva, norma de venit, etc IonutStoica IonutStoica Buna dimineata stimati colegi. Sa incepem cu inceputul, sunt un tanar programator ce lucrez in principal cu clienti din Romania dar si din UE sau SUA ca ... (vezi toată discuția)