avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neplata cas -vechime pentru angajat?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neplata cas -vechime pentru angajat?

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti ce se intampla cu perioada in care angajatorul aflandu-se intr-o imposibilitate financiara nu achita CAS-ul,si nici nu are sanse sa o faca vreodata mergand spre faliment,salariatii beneficiaza de vechime pentru pensie in aceste luni?
Va multumesc in asteptarea unui raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:47, 11 Februarie 2015
am facut o adresa la societatile respective, sa vad ce raspuns primesc,oricum e o perioda veche 2001-2005, nu stiu daca o sa obtin vreun raspuns/rezolvare.
la ANAF ce pot depune , o sesizare?
nu trebuia sa se sesizeze ei, e o perioada destul de mare si 3 societati diferite.
ms
La cate societati sunt in tara , chiar credeti ca ANAF-ul se va sesiza din oficiu, mai les ca se va invoca prescriptia dreptului de a stabili obligaţiile fiscale.
deci, ce ma sfatuiti sa fac?
Eu as merge pe sesizarea catre ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diminuare vechime in vederea pensionarii Giorgina Giorgina Buna ziua, Sotul meu a pregatit dosarul de pensionare. Se loveste insa de o problema pe care nu numai ca nu o intelegem, dar nici nu stim cum am putea sa o ... (vezi toată discuția)
Societate in insolventa liveomars liveomars Buna ziua, O societate care este in insolventa si care probabil se va inchide, nu a platit darile la stat, in ce fel este afectat salariatul? I se considera ... (vezi toată discuția)
Țepuit de angajatori - plată discontinuă contribuții sociale, soluții pentru completarea perioadelor neacoperite geopetrache geopetrache Buna ziua. La intocmirea actelor de somaj am constatat ca, desi cartea de munca este completata corespunzator, angajatorii mei nu au platit contributiile ... (vezi toată discuția)