avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plangere la itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plangere la itm

Contractul de munca s-a incheiat in 10 mai 2009, dar eu nu am primit nici o instiintare scrisa in acest sens. Salariul pentru perioada 1-10 mai se acorda incepand din data de 11 iunie, in urma preavizului facut dupa incetarea contractului mi se imputa suma de 800 ron. Pentru ca lunar mi-a fost rerinuta garantie materiala (aceasta nu acopera suma imputata), mi-au propus sa ridic doar o parte din salar.

Este normal, daca eu nu am prezenta la inventar si nici nu cred ca au un proces verbal de inventariere?

Mai pot face plangere la ITM sau sa ii chem in instanta daca au trecut cele 30 de zile de la incheierea contractului?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:29, 13 Iunie 2009
1. Cum a incetat c.i.m.?
2. Puteti depune o sesizare la ITM.
3. Termenul de 30 de zile pentru sesizarea instantei incepe sa curga de la data comunicarii deciziei de concediere ... Acesta este termenul in care se contesta decizia de concediere ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere ilegala-ce pot sa fac? dutu69 dutu69 Buna ziua! In data de 09.01.2009 am primit preaviz de 20 zile in vederea concedierii in baza art.65 (1), in preaviz mentionandu-se ca societatea nu are ... (vezi toată discuția)
Demisie Vlad Arabela Vlad Arabela buna ziua am o problema mai delicata pe data de 13 aprilie 2010am fost sunata de patroana si mi-a spus ca nu ma mai poate sa ma tina ca nu are bani sa ma ... (vezi toată discuția)
Pot cere acest lucru in instanta? alina.l alina.l Intr-o actiune in instanta de tipul -obligatia de a face-,pot cere reintegrarea in munca?Precizez ca de peste 2 luni de la data la care am fost anuntata ... (vezi toată discuția)