avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazine si depozite la parterul blocului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazine si depozite la parterul blocului

Ce se poate face atunci cand o societate comerciala( magazin, depozit, etc) aflata la parterul blocului face zgomot cu navetele de sticla de dimineata pana seara?
Locatarii de la etajele unu si doi au parte de un zgomot infernal.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 10:39, 14 Iunie 2009
Te muti din bloc.

Nu poti sa faci omleta fara sa spargi niste oua.

Alberto Kurtyan
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iunie 2009
ContSters51068, utilizator
Faceti sesizare la primarie, la politie, la protectia consumatorilor, la mediu, sanepid, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ne readucem linistea scapand de spatiul comercial amenajat la parterul blocului cristian2702 cristian2702 Buna ziua, Va rugam sa ne sfatuiti cum putem retrage autorizatia de functionare a unui magazin gen alimentara, care functioneaza la parterul scarii noastre de ... (vezi toată discuția)
Zgomotul magazinului de la parter calciea calciea Locuiesc la etajul 1 al unui bloc iar la parter isi desfasoara activitatea un supermarker. Exact sub apartamentul meu se afla depozitul magazinului iar de la ... (vezi toată discuția)
Legea 153/2010 Claudiu_O Claudiu_O Buna ziua, La parterul blocului unde locuies eu sunt mai multe spatii comerciale.Ghinionul face ca la scara unde locuiesc eu se afla un magazin ... (vezi toată discuția)