avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate zgomotul magazinului de la parter
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

zgomotul magazinului de la parter

Locuiesc la etajul 1 al unui bloc iar la parter isi desfasoara activitatea un supermarker. Exact sub apartamentul meu se afla depozitul magazinului iar de la ora 5.45 pana la 22.30 sunt deranjat de zgomotul produs de carucioarele supraincarcate care circula pe gresia de pe jos si de scartaitul usilor metalice foarte vechi si forte uzate. Uneori am impresia ca trece trenul pe sub apartamentul meu si va rog sa ma credeti ca nu exagerez. Am luat legatura cu conducerea magazinului dar nu am rezolvat nimic, doar promisiuni.
Ce ma sfatuiti sa fac ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:21, 27 Iunie 2015
Sa faceti o reclamatie la politie sa ii amendeze.
Si inca ceva...la baie se simte usor un miros de la rotisorul din magazin, asta pe la ora 9-10 cand il pornesc ei
Faceti sesizare scrisa, cu nr. de inregistrare/ data la Agentia teritoriala de mediu (pentru poluarea fonica), la Inspectoratul teritorial de munca (pentru zgomot si vibratii), la Directia sanitara (pentru zgomot si vibratii). Se vor efectua anchete si masuratori de catre inspectori si se vor stabili masuri obligatorii de realizat (gen - antifonare tavan si pereti, etc.), cu termene, de catre inspectori. Este posibil sa se dea si niste amenzi contraventionale. Trebuie sa primiti raspuns scris de la institutiile statului sesizate.
Sesizati Politia locala/ primaria, Asociatia de locatari, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Exista limita maxim admisa pentru zgomot, vibratii la limita cladirii.
Dupa aceste demersuri, daca se va continua in acelasi stil, puteti sesiza instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Market express la parterul blocului B0gdan84 B0gdan84 Buna ziua, Locuiesc la etajul 1 al unui bloc ce gazduieste la parter un market express. Din pacate am mari probleme cu sistemul lor de sonorizare ce ma ... (vezi toată discuția)
Zgomot infernal - spatiu comercial prin destinatie ib.h ib.h Buna ziua. In urma cu 4 ani am achizitionat un apartament la etajul 1 al unui bloc, la parterul caruia se afla un spatiu comercial prin destinatie. In acel ... (vezi toată discuția)
Vibratie compresor vecini Daniel CT Daniel CT Buna ziua, Situatia este urmatoarea: exact sub apartamentul meu este o alimentara care are montat pe perete, exact sub dormitorul meu, o unitate de racire ... (vezi toată discuția)