avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... reluare somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

reluare somaj

buna ziua,
pentru un somer cu indemnizatie de somaj pe 12 luni, se angajeaza intre timp cu contract pe perioada nedeterminata dar cu proba de 3 luni, daca in perioada de proba angajatorul considera ca nu mai doreste sa lucreze cu angajatul si il notifica , poate prezenta la somaj acel act pentru a primi in continuare dreptul la somaj cu indemnizatie?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 16:18, 9 Februarie 2015
Nu. Plata indemnizatiei de somaj se suspenda doar daca se va incheia un CIM pe durata determ mai mica de 12 luni.
In situatia incheierii unui CIM pe durata nedeterm, acordarea indemnizatiei de somaj inceteaza de la data incheierii CIM. Nu are importanta in ce fel va inceta noul CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare in perioada somajului natasa_222@yahoo.com natasa_222@yahoo.com Buna ziua Va rog daca se poate o lamurire Am intocmit dosarul pentru somaj pe care o sa il depun in luna mai. Intre timp am gasit un loc de munca dar ... (vezi toată discuția)
In perioada somaj gasesc munca perioada determinatã b_kamelita b_kamelita Va rog sa ma ajutati cu o intrebare:ce facilitati am daca in perioada somajului ,dupa nici doua saptamani,i-mi gasesc de munca pe perioada determinata in ... (vezi toată discuția)
Somaj - perioada de proba il suspenda? Aureliaaa Aureliaaa Daca esti in somaj si iti gasesti un loc de munca,iar angajatorul doreste o perioada de proba cu contract pe o luna.Somajul se suspenda? (vezi toată discuția)