avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua. In urma decesului mamei noastre trebuie sa facem succesiunea după dansa ca si după tata pentru ca nu am facut la timp. Domiciliul lor a fost in provincie. Daca amândoi fratii suntem in Bucuresti,amândoi pensionari,se poate dezbate succesiunea aici ? Unde este mai avantajos la notar sau judecătorie ?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: simo_v , utilizator 17:04, 9 Februarie 2015
Trebuie dezbatuta succesiunea la locul de domiciliu al celui din urma decedat. Daca va intelegeti cum sa gestionati mostenirea, mai simpla este dezbaterea prin notariat.Este mai scurta ca durata si in final si mai ieftina in ce priveste costul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune apartament Ghenea Viorel Ghenea Viorel Doresc sa aflu daca se poate face la judecatorie o succesiune pentru un apartament care a apartinut mamei mele care este decedata de doi ani si ai carei ... (vezi toată discuția)
Mostenire bunuri de la bunic Raimonda Raimonda Va prezint urmatoarea situatie: -casa construita de parintii mei in 1960,dar pe numele bunicului -taxele casei platite de parintii mei -exista ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea moștenirii ciprianbutnaru@yahoo.com ciprianbutnaru@yahoo.com Bună ziua, sunt fiu unic iar tatăl meu a decedat în urmă cu mai mulți ani. Aș dori să știu dacă este necesară dezbaterea moștenirii înainte de ... (vezi toată discuția)