avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Program gratuit de calcul intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Program gratuit de calcul intretinere

Suntem o asociatie saraca , adica o scara de garsoniere si am dori sa ne spuna cineva de unde putem descarca gratuit un program de calcul a intretinerii, sau poate are cineva un program gratuit de oferit.
Multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 22:49, 9 Februarie 2015
Sunt cateva platforme pe internet care va pot ajuta.
Datorita interdictiei de a face reclama, ma puteti contacta pe emil privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Panouri publicitare asociatie de proprietari adriandanciu90 adriandanciu90 Buna ziua. Ma puteti lamuri va rog care sunt pasii pentru a putea monta panouri publicitare pe peretii blocului? De asemenea ma puteti ajuta cu o macar o firma ... (vezi toată discuția)
Salutare ! eu, ca agentie de web design, voi oferi clientilor ... david_mesaros david_mesaros Salutare ! Eu, ca agentie de web design, voi oferi clientilor posibilitatea de a folosi template-uri de website-uri de pe market. Mai concret, omul isi alege ... (vezi toată discuția)
Caut avocat sa ma reprezinte petricalugoj petricalugoj Caut un avocat sa ma reprezinte doar daca crede ca am castig de cauza sami spuna ce acte imi trebuie la problema descrisa mai jos si daca se poate sami spuna ... (vezi toată discuția)