avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Autorizatie arme
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Autorizatie arme

Buna ziua,

Daca vreau sa plec in Turcia cu o arma de vanatoare ce documente imi sunt necesare? Mentionez ca am o invitatie de la organizatorul vanatoarei. Stiu ca dupa ce primesc documentele necesare o sa obtin de la Politie autorizatia de scoatere temporara a armelor.

Va multumesc.

O zi buna.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:07, 13 Februarie 2015
Luni o sa ma duc la ambasada si va tin la curent.

Va multumesc
Pentru putin, nu ati aflat mare lucru :)
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie nominala de participare la vanatoare, expirata teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Va rog sa ma ajutati in acest caz. Un cetatean european cu arma letala detinuta legal, inscrisa in documentele de trecere la frontiera,cu invitatie ... (vezi toată discuția)
Pistol cu bile de cauciuc Nafets Nafets Buna ziua, Ma gandesc sa cer un permis pt pistol cu bile, neletal. Imn ce conditii pot folosi o astfel de arma? O pot folosi doar in cazul unui atac in casa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! o persoana detine un permis de vanatoare eliberat ... floriontehnic floriontehnic Buna ziua! O persoana detine un permis de vanatoare eliberat in 2003 (cand permisele de acest tip se eliberau fara curs de arme si munitii), dar nu a ... (vezi toată discuția)