avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Administratorul poate fi angajat ca si director ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Administratorul poate fi angajat ca si director economic

Buna Tuturor,

din ce stiti voi administratorul societatii ( =asociat unic in cazul meu) poate sa fie angajat la firma sa? mai mult poate sa fie angajat ca si contabil in cazul in care are studii adecvate?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:51, 10 Februarie 2015
Din ce stiu eu, da, se poate fara probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu pot fi administrator la firma mea? feldi feldi Buna ziua, as dori niste informatii va rog frumos, sunt la inceput de drum si am demarat planul de a infiinta o societate comerciala, ar fi foarte multe de ... (vezi toată discuția)
Asociatul unic care este si administratorul srl se poate angaja cu contract de munca la aceasta societate? monique monique Buna ziua, Va rog foarte mult lamuriti-ma si pe mine cu problema aceasta : Sunt asociat unic si administratorul unui SRL. Se poate ca sa ma angajez cu carte ... (vezi toată discuția)
Cum poate asociatul unic al unui srl sa devina si administrator? rebe_ca rebe_ca cum poate sa devina administrator asociatul unic al unui srl sau daca se poate incheia intre asociatul unic al srl si societate un contract de munca? (vezi toată discuția)